autoresponder beállítás

nlp képe

Sziasztok!

Nem vagyok egy nagy szakértő, de nagyjából sikeresen be tudtam állítani a drupal alapú weblapomat. Szükségem volna egy profi hírlevélküldő szolgáltatásra, aminek alapvető követelménye, hogy...

-a regisztrált felhasználók automatikusan felkerüljenek a hírlevélre (Később bármikor leiratkozhatnak természetesen, de legalább az első levelet kapják meg)
-nem regisztrált felhasználók is fel és leiratkozhassanak. (ehhez szeretnék egy blokkot)
-létrehozhassak több felhasználócsoporthoz több hírlevelet
-lehetőségem legyen bármikor meghatározott hírlevelet kiküldeni (ugye ez az alap)
-lehetőségem legyen a hírleveleket időzíteni, tehát megadni, hogy a feliratkozástól/regisztrációtól kezdődően hanyadik napokon menjen ki milyen levél.(számomra ez a legfontosabb funkció)
-természetesen minden magyar karakter helyesen jelenjen meg, a levél végén szerepeljen egy link a leiratkozás lehetőségével

Nagyjából ennyi. Sőt, nem nagyjából, hanem konkrétan.

Na most sokat keresgéltem ebben a fórumban és máshol is (időm föggvényében sokat), és úgy látom, az autoresponder modul alkalmas erre a feladatra.

Fel is telepítettem, de a tesztlevélben a leirakozási link nem működött, a fel-leiratkozási blokkban akkor is látszik a "set" (vagyis hogy melyik hírlevelet választja a felhasználó), ha csak egy hírlevél van, és bejelöltem, hogy ebben az esetben rejtse el ezt a mezőt. Na és ezt nem tudtam megoldani, és abba is hagytam a dolgot.

3 lehetőségem van:
1. Tovább nyüstölöm a rendszert és előbb-utóbb összehozom.
2. Előfizetek egy beállított autoresponder szolgáltatásra (ez kb. havi 1000 Ft.-)
3. Valaki beállítja nekem az autorespondert. Ezért természetesen fizetek, megállapodás szerint.

Na, a 3-as ponthoz keresek most valakit, aki megoldja ezt a feladatot nekem. Olyan ember jelentkezését várom, aki viszonylag gyorsan képes beállítani ezt a rendszert, mert egyébként maradnék az 1. pontnál:)

Későbbiekben, ha a dolog beindul, esetleg újabb feladatok is lesznek, de egyelőre ennyi, a többit magam is meg tudtam csinálni. A tibiszucs [kukac] gmail.com-on tudtok elérni.

Előre is kösz! :)