Automatikus csoport hozzaadas

csoky80 képe

Hi

Szeretnek egy olyan rendszert letrehozni, hogy a felhasznalok tudjanak bizonyos feltetelek mellet mas csoportokhoz is csatlakozni.
Peldaul: van harom csoportom: fekete, feher, piros
Azt szeretnem, hogy ha peldaul X felhasznalonak, aki a fekete csoport tagja, elkuldok egy kodot e-mailban, akkor azt valahova beirja es tagja lesz a feher csoportnak is.

Eddig annyit haladtam, hogy feltettem a registration codes modult es mukodik is, de az uj kodot ha beirja maganak, akkor bekerul az uj csoportba, de a regibol kitorlodik.

Lehet olyan kodot is generalni, amelyiket ha beirja, akkor azzal mindket csoportnak a tagja lesz, de ez nekem nem jo, mert akkor elotte mindig meg kellene nezzem, hogy mar milyen csoportnak tagja es olyan kodot kuldjek, hogy tartalmazza ezeket a csoportokat is es az ujat is, de ez igy tul maceras...

Drupal verzió: 
csoky80 képe

Senkinek sincs otlete ? :(

0
0

Most épp ezt bütykölöm http://online-vallalkozas.com/drupalsuli

Nagy Gusztáv képe

És az ilyen hozzászólásokba senki szívébe nem fogod magad belopni :-(

0
0

Nagy Gusztáv

csoky80 képe

Tenyleg nem vitazni akarok de... elakadtam valahol es bedobtam a temat a kozosbe, hogy hatha valaki mar talalkozott hasonlo problemaval vagy van otlete a megoldasra... harom heten keresztul megcsak hozza sem szol senki. gondoltam kicsit frissitem a topikot es rakerdek h tenyleg senkinek sincs otlete... Erre kapok egy tipikus zsembes programozoi stilusu valaszt, ami mindenrol szol csak a temarol nem es egy forumon olvasott hozzaszolas jut eszembe rola:

http://seo.forum.hu/cms-f31/joomla-vs-drupal-t4667/post94335.html

Na jo, engem nem lehet ilyen konnyen elriasztani :) Majd csak rajovok magamtol ha maskepp nem megy :P

0
0

Most épp ezt bütykölöm http://online-vallalkozas.com/drupalsuli

york képe

UP-olsz szolnak erte es te vagy megsertodve?
Valoszinuleg belefutottal egy olyan modulba amit az itt levok nem ismernek, igy csak akkor tudnanak segiteni, ha ok is felepitenenek egy tesztrendszert amin kiprobaljak mi a baj, erre meg nincs mindenkinek ideje...
Nincs itt kezdo uldozes, mint ahogy azt sokan bekepzelik...

0
0
vidra képe