Apróhirdetési portálhoz modul

gluki képe

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Apróhirdetési portált szeretnék csinálni és ehhez szükségem lenne egy kis segítségre, mert nem tudom, hogy milyen modulra lenne szükségem ill. mit tanácsolnátok az elkészítésénél milyen egyéb dolgokat használjak. Minden segítő szándékú hozzászólást előre köszönök.

Drupal verzió: 
fox mulder képe

Attól függ pontosan mik az igényeid. Szerintem alapnak bőven jó egy CCK, Views, Taxonomy combo.

0
0

Fox Mulder

Boobaa képe

Ügyfelünk számára most készítjük az aprOmega 2 rendszert, Drupal 6 alapokon, mely a hirdetési újságuk kiadásával kapcsolatos legtöbb ügyviteli teendőket lefedi: a partnernyilvántartástól kezdődően a megrendelések kezelésén át egészen a hirdetések újságoldalakon való elhelyezéséig, különféle kimutatások elkészítéséig. A program előző változatát (melyet szintén a KYbest készített) immár több éve használják sikerrel. Ha érdekelnek az ezzel kapcsolatos tapasztalatok, vedd fel velünk a kapcsolatot - akár a drupal.hu kapcsolatfelvételi űrlapján, akár a honlapunkon, akár az ott található elérhetőségek valamelyikén.

0
0
aksza képe

Classified Ads modult nézd meg, több helyen írnak itt róla, alapnak szerintem egész jó, a leírást figyelmesen olvasd el. Így néznek ki a hirdetések, így pedig a hirdetés felvitelének ablaka, persze ez tőled függ, nekem így sikerült. A használat kulcsa a szokásos beállításokon túl az, hogy a kategóriáknál (D6 nál taxonómia) vegyél fel új szótárt, bővítsd a szótár kifejezéseit igényeid szerint, majd rendeld hozzá a classified típusú tartalmakhoz. Ezzel a hirdetés feladásánál megjelenik az a kategória amit felvittél és persze a hirdetésben erre a címkére kattintva csoportosulnak hirdetéseid. Persze ez még csak a kezdete egy komolyabb hirdetési portálnak.

0
0