Adat kiolvasása másik tartalomból

siks képe

Üdv mindenkinek,

egy olyan égetően nagy kérdésem lenne, hogy hogyan tudnék egy content táblából vagy részből kiolvasni adatot úgy hogy ez megjelenjen egy másik táblázatba?

Erre tudnátok valami modult vagy linket dobni mert pont ez hiányzik a modulomból :(

előre is köszönöm.

stamina képe

Hali,

egy adott NODE-ból szeretnél adatod kiolvasni? Mert akkor tudod a nid-es és node_load() fv-el le tudod kérni a hozzátartozó CCK-kat.

0
0
siks képe

Találkoztam vele, viszont használni nem használtam, de egész pontosan egy olyan dolog kéne, hogy mondjuk egy adatlap esetén rámegyek pl hogy name. Kikeresek 1 nevet, és ha rámegyek akkor a címet meg egyéb adatokat behelyettesíti egy másik tábla alapján.

0
0
dj képe

mezővel kapcsolhatsz össze tartalmakat.

0
0

Üdv!
Dudás József

csg képe

Ebben az esetben a user_load(), és ha profil adatokról van szó, akkor a profile_load_profile() függvényekkel ismerkedj meg.

Persze ezen kívül fog kelleni ajax bűvészet is, ha mindezt menet közben az űrlapon akarod behelyettesíteni, de ezt a részt szerintem eleve gondold át. Biztos szükséges egy űrlapba bemásolni, és valahova elmenteni olyan felhasználói adatokat, amiket valahol máshol már tárolsz? Ha nem, akkor használd a user_reference modult, és az űrlapon ne foglalkozz a néven kívüli adatokkal, csak ott szedd őket elő, ahol az űrlap adatait felhasználod.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com