Ad Group használata

kkwx képe

Hellósztok!

Nekem az Ad Group modul használatával lenne egy kis gondom. Mivel létrehoztam egy banner-t, és ezt a bannert nem tudom megjeleníteni, csak egy saját oldala van statisztikákkal. Elvileg hozzá kéne lrendelni egy Ad Grouphoz, de a blokkok között csak egy Default Ad Group van amihez viszont nem engedi rendelni. Újat létrehozni meg nemtom, hogy kell.

A másik kérdésem pedig az lenne: hogy lehet ezeket a reklámokat (vagy más reklámokat akár) sima oldalra rárakni? Mert az eddigi HTML-es oldalamon volt egy link gyűjtemény és azt szeretném valami hasonló módon megvalósítani. Akár HTML oldal beimportálással, akár új lehetőségekkel a beírásra, nekem mindegy. Ezekkel az a fő gond, hogy oldalra is betenném őket majd egy reklámcsoportba bannerenként, de nem tudom milenne az olyan bannerekkel amiknek alápból olyan kódja van, hogy a másik oldal dönti el, hogy melyik jelenjen meg több közül (mint például egy reklámcsere banner).

Előre is kösz minden segítséget!

kkwx képe

Sikerült létrehoznom csoportot, amit a blokkoknál a jobb oldalsávra raktam, majd létrehoztam container-t majd channel-t, és hozzájukrendeltem a bannerem, és a channel-t meg a csoporthoz, de még mindíg nem jelenít meg semmit... nemtom mi lehet a baj...

0
0