Ötlet a drupal.hu -ra, én örülnék neki

ttsz képe

Egy ötlet jutott eszembe, ami úgy gondolom hasznos lenne itt az oldalon. Én szeretem olvasgatni a fórumot és van hogy segít, esetleg ötletet ad. Eddig úgy csináltam, hogy ami érdekelt azt betettem a követett dolgok közé. Ez működik is viszont már nem látok tőlük, rengeteg van... és a kézikönyv oldalakat nem tudom betenni. Később így sokáig tart megkeresni.

Kellene egy könyvjelzők funkció, esetleg címkézve ahova be tehetné mindenki a neki érdekes cikkeket, fórum témákat. Hasonlóan a követéshez, csak ezt valahogy máshogy elrendezve.

Szerintetek? Vagy csak nekem gondom ez?

Köszi

Üdv, TTSZ

Fórum: 
asrob képe

Böngésződben van könyvjelző funkció, használd azt szerintem.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

gergely képe

Szerintem ha jobban átgondolod és mondjuk könnyű és gyors megoldást is tudsz kínálni itt egy hozzászólásban akkor az adminok biztos elgondolkoznak rajta ;)

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

gyurex képe

Nekem a böngészőmben a könyvjelzőben mappák vannak és a mappa nevek egy-egy domain, és azon belül a linkek számomra érthető neveket kapnak, így tudom, hogy azt miért mentettem el. Nincs túl sok, 10 oldal alatt van az ami igazán érdekel napi szinten.:)

0
0
drifter képe

és társai?

0
0
Aspi képe

Sziasztok!

Nem szeretnék kritizálni vagy ilyesmi, csak nem értem, hogy miért nincs az oldalon kereső?

Ami van az google kereső, ha erre van szükségem beírom, hogy www.google.hu. ;) Mi értelme egy oldalon a gugli keresőnek?

Ha az oldalon akarok keresni, akkor hogy tehetem ezt meg? Mondjuk meg lehetne találni egyes kérdésekre a választ és nem kéne, ismételgetni ugyanazt.

0
0
nevergone képe

A drupal.hu oldalon található keresődoboz csak a drupal.hu oldal tartalmaiban keres.

0
0
aboros képe

http://img.skitch.com/20100826-8f1c8rttjn5u8eij5tku6cgmar.png
a drupal core keresőjét teljesítmény problémák miatt nem használjuk. a közeljövőben várhatóak ezzel kapcsolatban (is) változások. köszi a türelmet.

0
0

-
clear: both;

Aspi képe

Ja, hát a kereső inkább csak javaslat, mert ezzel lehetne a felesleges forumkérdésektől megszabadulni, könnyebb lenne moderálni is a kevesebb off miatt.

Van más tehermentesítő megoldás is ilyen a FAQ/GYIK, vagy szerintem, ami sokkal jobb lenne egy drupal wiki. Ha lenne ilyen, sokan nem terhelnék a rendszert felesleges kérdésekkel és a haladóknak sem lenne rossz;)

0
0
asrob képe

valamilyen szinten ezt lefedi a kézikönyv, ennek ellenére mégis keletkeznek olyan kérdések amelyek megoldhatóak a kézikönyvből. Off hozzászólások mindig lesznek, de törekedni kell rá hogy minél kevesebb legyen. A felesleges fórumkérdésekről pedig annyit hogy van olyan felhasználó aki előbb kérdez mint utánajárna.

0
0

--
Borsa Péter
https://peterborsa.eu

Aspi képe

Ja, a kézikönyvhöz folyamtosan bekerülnek címszavak és leírásuk? Ezt nem tudtam, azt hittem a kézikönyv alap és elég korlátozott infot hordoz, megnézem mégegyszer. Az elején elolvastam hasznos volt csak nagyon alap, kicsit több is lehetne benne.

0
0
Nagy Gusztáv képe

nem jártál be minden szintet. Nyomtatva 148 oldal lenne:

http://drupal.hu/kezikonyv/nyomtatobarat

0
0

Nagy Gusztáv

Aspi képe

Szerinted :D

0
0
Aspi képe

Komolyan megleptél volna ha ezt nem írod be :D, köszi....

0
0