Icurka-picurka hibabejelentés

Anonymous képe

Kedves Adminok!

Egészen mostanáig fel sem tűnt, hogy a Drupal.hu smink tartalmaz pixel grafikus felület elemeket. Most valamiért azonban a Mac OS alatt futó Chrome böngészőben megjelent az inline-block használatából eredő tipikus hiba.

A kezdőlap oszlopaiban található zöld színű gombok grafikája eltér attól, ahogy azt terveztétek. Több böngészőben és digitális eszközökön is megnéztem, mindenhol helyesen jelenik meg, de az asztali Chrome (24.0.1312.57) böngészőben mégis hibás. Csatolok egy képet erről.

Amit nem tudok, az az, hogy tudatosan választottátok-e a Sliding Doors jól bevált CSS technikát az „inline-block” kombinációval vagy sem? Ha igen, akkor nem a legszerencsésebb választás, mert habár nagyon hasznos sok esetben az inline és az inline-block használata, mégis előfordul, hogy kisebb-nagyobb hézagok jelennek meg az egymás mellett futó elemek között és nem lehet ezt szabályozni. A fenti trükköt bemutató 2003-as cikkben egyébként blokk elemet használnak, ott értelemszerűen ilyen gond nem fordulhat elő.

Tudom, hogy apróság, de nem lehetne 2013-ban szimplán "border-radius"-t használni? Akkor legalább nem kellene a két háttérképet betöltögetnie a böngészőnek (miért nem használunk legalább sprite-ot?) a gombokhoz.

Publikus egyébként a Drupal.hu smink? Lehet patch-et vagy pull request-et beküldeni a GitHub-on keresztül? Örömmel segítenék ilyen apróságokban ha szükség lenne egy segítő kézre a smink tekintetében vagy akár egy-egy minisite vagy projekt oldal létrehozásánál.

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: