Munka: Profi webdesignert és sitebuildert keresek

edgarpe képe

Ügyfelek megbízására készülő weboldalak elkészítéséhez keresek profi webdesignert és Drupal sitebuildert, lehetőleg egy személyben. (Sitebuild = PSD-ből HTML + CSS készítés). Az sem baj, ha még soha nem láttál Drupalt, de ha együtt dolgozunk, akkor fogsz :)

A munkafolyamat a következőképpen néz ki:

  1. Az ügyféllel történt előzetes megbeszélések után elkészítesz egy látványtervet és esetenként logót, lehetőleg Photoshop-ban.
  2. Közben én elkészítem az oldal funkcionalitását Drupal-ban.
  3. A funkcionálisan működő oldalra ráhúzod az ügyfél által jóváhagyott látványtervet. Itt egy működő sitehoz kapsz hozzáférést, kész HTML struktúrával és sablon CSS-ekkel (Drupal Zen smink vagy Fusion, Tao, Genesis, stb...). A munka 95% megoldható a CSS átírásával. Ha a HTML struktúrán kell változtatni, szólsz és én megoldom.

Ha magadra ismertél és a fenti munkafolyamat szerint tudsz dolgozni, kérlek jelentkezz a hello (csiga) edgarpe (pont) hu címen vagy a kapcsolat űrlapon.

Kérlek írj minél több referenciát és alaposan írd le azt is, hogy az egyes projektekben mi volt a feladatod, hogyan készült el a site design része. Azt is írd meg, hogy hozzávetőlegesen milyen árakkal dolgozol, a fenti módszerrel elkészülő webdesign esetén. Számlaképességet is jelezd légyszives.

A munka távolról is végezhető, Skypeon keresztül tartjuk majd a kapcsolatot.

Végül, ha nem Te vagy az én emberem de ismersz olyat akit érdekelhet kérlek juttasd el hozzá ezt a bejegyzést a lenti közösségi megosztók segítségével, vagy a linket közvetlenül:

http://edgarpe.hu/munka-profi-webdesigner-sitebuilder