Egyszerű MLM oldal gyors elkészítése

Luigi.hu képe

Ismét alvállalkozót keresek az MLM oldal elkészítésére, mert akivel megegyeztünk, az utolsó utáni pillanatban szólt, hogy mégsem készíti azt most el, mert időközben bevállalt egy másik munkát. :-(

Tehát gyorsan találni szeretnék egy korrekt, megbízható személyt, aki az alábbiakat tudó, egyszerű MLM oldalt hamar el tudja készíteni:
- user regisztráció, amely a szokásos adatokon túl bekér egy azonosítót, ami egy már korábban beregisztrált személy azonosítójával egyező kell legyen,
- az adminisztrációs felületen a saját adatok módosíthatók, ill. az "alatta" regisztráltak neve is megtekinthető,
- belső levelezés, hírlevél küldés,
- automatikus üzenetek küldése adminnak és usernek egyes események esetén (pl. új user regisztráció stb.)
- az mlm rendszer fa struktúrájának követése megjelenítése a weboldalon, ehhez részletesen kidolgozott algoritmust adok, amelyet már csak "le kell kódolni",
- többnyelvű az oldal,
- a projektet mielőbb be kell fejezni.

Sminket nem kell készíteni, de az oldalnak felhasználóbarátnak és szépen formázottnak kell lenni (pl. arrange fields használatával).
Az elkészült oldalról egy egyszerű dokumentáció szükséges, amely tartalmazza a telepített modulokat és azok beállításait.

Alvállalkozói formában szeretném a weboldalt elkészíttetni, ezért kérlek, viszonteladói árat írj! Kölcsönös szimpátia esetén :-) hosszabb távú együttműködés is lehetséges, illetve előnyös (de nem szükséges), ha számlát is tudsz adni.

Ha tudnál időt szánni erre a gyors feladatra, akkor kérlek, keress meg hamar a kapcsolatfelvételi űrlapon.
Köszönöm.

lexington képe

Kedves Luigi.hu! A kért weboldalt a megadott funkciókkal a rövid idő alatt tudom vállalni. Cég ként foglalkozom weboldalak készítéssel, így hosszú távon számíthat rám, ha a továbbiakban felmerül bármilyen egyedi igény vagy esetleges hiba javítás. Várom jelentkezését!
Elérhetőség: [email protected]

0
-3
Luigi.hu képe

Köszönöm, hogy jelentkeztél az oldal elkészítésére. Küldtem egy leírást az email címedre, várom a mielőbbi visszajelzésedet.

0
0
lexington képe

Sajnos nem kaptam semmilyen emailt. Kérlek ellenőrizd hogy jó címre küldted-e vagy hogy esetlegesen nem történt-e elgépelés.
Email címem még 1x: [email protected]
Skype elérhetőség: szalaialex4

0
-4
lexington képe

Sajnos nem kaptam semmilyen emailt. Kérlek ellenőrizd hogy jó címre küldted-e vagy hogy esetlegesen nem történt-e elgépelés.
Email címem még 1x: [email protected]
Skype elérhetőség: szalaialex4

0
-3
pp képe

Ezt nem lehetne magánban?

Gondolom mindkettőtök képes a saját mélcímét beállítani, és lehet a kapcsolat űrlapon keresztül küldözgetni egymásnak levelet.

pp

3
0
chx képe

<troll> az egyik MLM-es, a masik segit neki. Csak nem kepzeled hogy ilyen emberek kepesek barmit anelkul intezni hogy szetuvoltenek a vilagba? </troll>

5
-1
Luigi.hu képe

OFF
Értem én a poént, még ha az nem is annyira vicces, de MLM-es nem vagyok, bármit is jelentsen az.

Az eredeti szövegben azt kértem, hogy a kapcsolatfelvételi űrlapon keressenek, mert én sem tartom jó dolognak itt az ilyen témájú levelezést, bár úgy tűnt, mintha korábban már történt volna a fórumon ilyen esemény.

Igazán sajnálom, amiért ideírtam azt a visszajelzést, azóta sem tudok nyugodtan aludni miatta, ezért ígérem, hogy soha többet nem fog ilyen történni. :-) Ha lehetne hozzászólást törölni, akkor már régen megtettem volna. :-)
Peace. :-)
ON

Vmi gond van a fórumon a CAPTCHA - Mollom - körül, mert nem fogadja el, ha a kiírt szöveget gépeljük be, de a lejátszott hang alapján minden ok. Ja és a kiírt szöveg a lejátszott hanggal nem egyezett meg.

3
0
Den képe

Fogd fel egy előszűrőnek. Aki nem tud ilyen kérésre magánban válaszolni, az egyből kiesik.

Hogy tudná megcsinálni a konkrét feladatot, ha ilyen egyszerű dolog nem megy neki…

5
0
Luigi.hu képe

pont ez volt nekem is az első gondolatom. :-)

0
0
gerisz képe

Már az egész "OFF" (legalább is ezt a kifejezést használjátok)

de akkor:

CAPTCHA problémát már én is észleltem. Az esetleges hibákat nem lehet valahol "külön" jelezni? Vagy azt is új témaként kell felvetni?

0
0
vajdasági képe