Übercart webáruház termékek árainak és rendelhetőségének frissítése cron-nal a nagykerek XML-jei alapján

balazss képe

Sziasztok!

Egy D6 alatt levő Übercart webáruházhoz keresnék fejlesztőt, aki a címben levő funkciót megvalósítaná.

Az a fő gond, hogy olyan gyorsan változik a termékek ára és kínálata, amit 1000 körüli cikknél nem nagyon lehet emberi munkaerővel követni. Amit lehet, azt automatizálni kellene belőle.

Egy olyan modult szeretnék készíttetni, ami a nagykerek XML-jében levő termékek árát és rendelhetőségét össze szinkronizálja a webáruházam árukészletével. Mindezt a cron-nal szeretném meghajtatni.

A termékek cikkszámai lennének a kulcsok az azonosításhoz. Minden termék cikkszámának első 3 karaktere az adott nagykerre utal, utána pedig a nagykerben használt cikkszám karakterei következnek, ez alapján lehet egyeztetni a termékeket.

Egyelőre az eladási árakat mindenhol manuálisan adtuk. Ha lenne megoldás arra, hogy egy árrés mező alapján maga számolja ki az UC az eladási árat, az még nagyobb király lenne.

További részletekkel kapcsolatban állok rendelkezésetekre.

30-411-6789
Sanyi

Drupal verzió: 
aksza képe

Off: tetszik nagyon a webáruházad, profi munka, de a kosarat én elhoznám a jobb felső sarokba (vagy legalábbis görgetés nélkül látható helyre).

0
0
balazss képe

Kedves aksza!

Köszönöm a dicsérő szavakat, igazán jó estek. Mintha hájjal kenegetnének ;-)

Köszi gazsesz a tippet. átbogarászom a modul leírását. Ahhoz képest, hogy még beta állapotban van elég sokan használják. Rossz nem lehet...

0
0
gazsesz képe

Feeds modul lehet a barátod/barátotok.
http://drupal.org/project/feeds

0
0

Gazsesz