Views szűrő jelenlegi felhasználó szerint

tg99 képe

Sziasztok!

A views modullal kapcsolatban van egy problémám, amire nem találtam megoldást.

Egy blokkot szeretnék létrehozni, ami kiírja az aktuális felhasználó nevét, és néhány regisztrációkor bekért információt. Ehhez a views modult használom.

Beállításai:

Szűrők:
Felhasználó: Jelenlegi Igen

Mezők:
Felhasználó: Név
stb.

Alapbeállítások:
Megjelenítendő elemek száma: 1

A blokkok engedélyezése utána az admin felhasználónál a kívánt eredményt kapom, a többi felhasználónál nem jelenik meg a blokk. Azonosított felhasználóknak is engedélyeztem minden jogot (az admin/users/permissions oldalon).

Valaki találkozott már ezzel a problémával? Tehát ha a jelenlegi felhaszáló szűrő be van kapcsolva, akkor nem ad eredményt.
Előre is köszi a segítséget,
Üdv,
Taki

Drupal verzió: 
szantog képe

Nem szűrőt, hanem felhasználó azonosító argumentumot kel használni, ott beállítod alapértelmezettnek, hogy bejelentkezett felhasználó, és jó lesz.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

tg99 képe

Köszönöm a választ, de sajnos nem oldódott meg a probléma. Ugyanazt csinálja, mint amikor szűrőt használok: az adminnál jól működik, a többi felhasználónál nem csinál semmit.
Ha a te módszereddel egy bejelentkezett felhasználóval argumentumként megadok egy értéket, akkor nem csinál semmit, viszont ha az admin ID-jét adom meg, akkor megmutatja az admin adatait.

0
0