TinyMCE + Codeprotector

nilrem képe

Néhány sornyi PHP-kódot szeretnék beírni az oldalamra úgy, hogy megtartsam a Wysywig lehetőséget. Letöltöttem a TinyMCE-hez a Codeprotector kiegészítést. A célnak pont megfelelne, de az a probléma, hogy minden mentés után a "védett" PHP kód részletbe újabb sortöréseket helyez el. Elvileg már minden filter lehetőséget kikapcsoltam, a TinyMCE-t minimális funkcionalitásra állítottam, de az új sorok továbbra is létrejönnek. Hol kellene, mit beállítanom?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Szia!

Az admin/config/content/formats oldalon keresd meg azt a szövegformátumot, amit a bevitelhez használsz, majd a beállítások oldalán az engedélyezett szűrőknél kapcsold ki a „A szövegbe írt sortöréseket HTML sortörésekké alakítja a <br> és <p> elemek használatával” elemet.

Megoldja a problémát?

0
0
nilrem képe

Szia!
Köszi a gyors választ. Sajnos hatástalan. Azt is kipróbáltam, hogy csak a PHP kiértékelőt hagytam meg. De nem jött be.
Azonban, ahogy a HTML kódot nézem a "sortörések kikapcsolása" egyébként sincs semmilyen hatással a kódra. Lehet, hogy ez nálam teljesen hatástalan? Drupal 7-es verziót használok magyarítással és TyniMCE 3.5.8-et.

0
0
Balu Ertl képe

Tényleg nem kötözködésből, csak nekem nem világos: a felhasználóidnak szeretnéd biztosítani hosszú távon a PHP-kód beküldésének lehetőségét, vagy egyszeri, kivételes alkalommal, te magad, mint admin szeretnél egy mezőbe PHP-kódot írni? Én ugyanis utóbbi esetben kihagynám a WYSIWYG-et a játékból, nekem eddig általában több gondot okozott, mint hasznot hajtott. Gyári szövegformátumokkal még PHP esetén sem szokott gond lenni. Majd a D8-ban lesz natívan implementált WYSIWYG-szerkesztő.

0
0
nilrem képe

Csak magamnak szeretném használni, mint admin. A javaslatoddal egyébként egyet értek, csak a pillanatnyi szituációban úgy gondoltam, hogy nekem így kényelmesebb lenne, ha egyszer már van ilyen kiegészítés.

0
0