Ségítségek kérnék

balero képe

Olyan problémám van a szakdolgozatommal kapcsolatban, hogy egy űrlapot szeretnék elhelyezni a címlapom egyik panels-ben és egyszerűen a paneltartalomnál nem látja a létező tartalmaknál a a megrendelő modulomat amit már én készítettem.

mi lehet a probléma??

köszönöm előre is tippeket

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

Hogy érted azt, hogy "nem látja" a modulodat? A modulod segítségével létrehoztál valami blokkot/node-ot/egyebet, amit itt meg kellene tudni jeleníteni? Ha igen, mi az, ami egyébként működőképes, csak itt nem látszik?
Ha ezeket nem írod le, mi nehezen fogjuk kitalálni magunktól.

Ha esetleg van online példa rá (tehát publikus az oldalad), akkor belinkelhetnéd.

0
0
balero képe

http://kapli.dyndns.org/~GABA07/szakdoga/ ez a szakdolgozatom linkje

magát a saját modult engedélyeztem, de a panelban a tartalom hozzáadásánál a létező tartalom menüpont alatt amikor beakarom irni a "megrendelo/urlap" -ot akkor nem találja.

de most próbáltam újra és most hogy rámegyek hogy tartalom hozzáadására bese hozza az ablakot

0
0
Sk8erPeter képe

http://kapli.dyndns.org/~GABA07/szakdoga/index.php?q=megrendelo/urlap

Gondolom erre a címre gondolsz.
Én angolul használom a Drupalt (többek közt azért, hogy könnyebben találjak hozzá segítséget), és ott ennek a neve "Existing node", tehát ezzel - ahogy a nevében is benne van - meglévő NODE-OT tudsz hozzáadni. Feltételezem, nálad a megrendelo/urlap címen lévő tartalom nem egy node. Legalábbis úgy vettem ki a szavaidból, hogy nem pl. Webform modullal oldottad meg (ami node-okat hoz létre), hanem a saját modulod által "definiált" címen saját űrlapot jelenítesz meg kódból.

Kerülő megoldásként megoldhatod úgy, hogy a modulodban blokknézetet is készítesz ugyanabból, ami a megrendelo/urlap címen elérhető, a hook_block implementálásával - ide elég pl. a $blocks['content']-tel visszaadni ugyanannak a függvénynek a tartalmát, ami megjeleníti a megrendelo/urlap tartalmát is, szóval nem egy nagy pluszmunka. A blokkok pedig látszanak Panels-ben.

0
0
balero képe

Igen az elfelejtettem mondani hogy ez nem egy NODE.

Köszönöm szépen jelentkezni fogok ha lesz még valami problémám vagy kérdésem.

köszönöm

0
0
aboros képe

ami egy ilyen panel panebe teszi végülis a dolgot amit eddig egy útvonalra tett. gondolom van egy menüd ahova kiraksz egy saját függvénnyel egy saját formot tartalomként aztán te is dolgozod fel meg minden. nahát, hogy a panels lássa ezt a tartalmat, ahhoz nem elég csak egy menu meg egy page callback.

az a baj, hogy erről amúgy nagyon kevés is a dokumentáció. és attól is függ hanyas főverziójú panels. és a kérdésnek adott cím sem fog segíteni, hogy azon kevesek akik mégis tudják mifán terem egy saját ctools plugin, rátaláljanak :) pl ezt találtam hirtelen: http://www.forumone.com/blogs/post/extending-panels-drupal

3
-1

-
clear: both;

Sk8erPeter képe

Ez az igazán jó válasz! A doksinak meg én is hasznát vehetem, kösz!

0
0