Portál megbízásos alapon

LittleG képe

Sziasztok

Keresünk egy szakembert, aki végig tudná vinni a projektünk elkészítését drupalban. Grafikusunk látványtervet tud biztosítani, viszont theme gyártást nem.
Pár alapvető jellemző, mely remélem segít elindítani a kommunikációt, amennyiben bármi kérdésetek lenne, kérem jelezzétek privátban.
Node típusok:
Node1 alap adatok: kép, cím, törzs, legördülő menüs tulajdonság 3 féle, beküldés dátum, feltöltő
Node2: cím, törzs, dátum, feltöltő
Node3: cím, törzs, dátum, feltöltő, forrás URL

Users/priv/ac:
Egyszerű azonosított, kiemelt illetve admin felhasználók csoportban.
Profil 3-4 mezővel.
Userek node1 típust feltölthetnek és a sajátjukat szerkeszthetik.
Node1 típust értékelhetik 1-5-ig, három különböző ismérv alapján.
Node1 típust értékelhetik 3 legördülő választólista alapján.
Értékelés alapján külön listázó nézetek szükségesek.
Node1 user által jelölhető, hogy olvasott-e node1. Minden olvasott jelőlés és értékelés után a user pontot kap, mely alapján egy sávos rang illeti.
Node1 kedvenceit megjelölve listákat készíthet (végtelen számút), melyeknek 3 jogosultsági szintje van (publikus, csak barátoknak, csak magamnak)

Userek egymás között kapcsolatot hozhatnak létre, két félét.

Minden usernek lenne egy news feed oldala, melyen a kapcsolatainak a jelölései, új node1 tartalma illetve értékelései jelennek meg, dátum szerint. Szűrhetően kapcsolat jelleg szerint. Továbbá ezen az oldalon a node2 és node3 is megjelenik, melyet csak admin role vihet fel.

Persze tudom kicsit nagyvonalú a leírás, de remélem sikerül ezek alapján nagyságrendi árat kapnunk és e mellett mivel nem csak az ár a döntő kérném, hogy referenciát is küldjön az ajánló.

Várom válaszotok.
Üdv.