Panel

NetMajom képe

Hello

Új oldal készítésénél a panelek kiválasztása/létrehozása résznél az új tartalmakat hogyan lehet egy panelen belül gondolok itt a fejlécre, egymás mellé rakni?

Csatoltam egy képet, benne fejléccel

(A főmenü doboz felett egy banner rész + belépő modul is helyet kapott ami nincs odaírva..)

Új oldal hozzáadásánál a panelek azon belül a contenteket nem lehet átméretezni fix méretre?

Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon fejlec.jpg26.94 KB
leonidasz képe

Panelre a panels modult érted, vagy a régiókat? CSS-el tudsz méretezni és módosítani a helyzetüket, ha kell plusz, akkor tpl esetén új régió panels esetén meg gyártasz egyedit a GUI-ban.

1
0
csakiistvan képe

https://drupal.org/project/panels_everywhere modul kell neked, azzal midnenfélét, pl site header, logó miegymást is elérsz már

1
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

NetMajom képe

Köszi a segítséget, de konkrétan arra gondolok, hogy amikor létrehozok egy oldalt, mondjuk a Three column 25/50/25 stacked layoutot használom. Ennek a fejlécébe többféle contentet szeretnék rakni, például nagy menüsor, nagy gombokkal, mellé logó, fölé login, mellé egy reklámbanner. Tehát amikor a contenteket adom hozzá, akkor mindent egymás alá, vagy fölé pakol, de fixen szeretném pozicionálni. a panels everywhere tök jó, de gyakorlatilag ugyanazt csinálja, hogy oszlopon belül, vagy oszlopok között egymás fölé vagy alá pakolgathatom a contentet. Gyakorlatilag nekem csak a header vagy fejléc a macerás, a többi oszlopban már minden egymás alatt helyezkedik el, csak a fejlécben nem, de a képet amit csatoltam azon látható is.

0
0
aboros képe

ahhoz hogy a fejlécet, láblécet, tulajdonképpen a page.tpl.php $content tartalmán kívül bármit panels segítségével kezelj, mindenképpen kell neked a panels everywhere. anélkül a panel csak a tartalmat adja, más régiókba, mint a fejléc, nem tud beleszólni.

ha nem találsz a panel kiosztások között pont olyat, ami neked kell, akkor két út lehetséges. egyészt a panelsben van egy ilyen, hogy "flexible layout", ami tulajdonképpen egy panel tervező ui, ezt az admin/structure/panels/layouts/add-flexible útvonalon találod. másik lehetőség, hogy a saját modulod/sminked ad új layoutot, kódból. erre itt találsz egy leírást: https://drupal.org/node/495654

1
0

-
clear: both;