Oktató Videók

csoky80 képe

Van egy ötletem.

Egyre népszerűbbek lesznek az oktatásnak azon formái, ahol egy adott kérdésre nem megírják a választ, hanem bemutatják egy oktató videó segítségével. Hogy miért, gondolom nem kell ecsetelni.

A javaslatom az lenne, hogy a drupal.hu -ra a főmenübe kerüljön fel egy olyan link, hogy oktatóvideók és az alá össze kellene gyűjteni az összes magyar nyelven fellelhető drupal oktató videót. (azért a főmenübe, mert aki nem kezd el keresgélni, az véletlenül bukkan rá csak a tanarurkerem videokra is és ha ezt bővítenénk, akkor máris megérné külön menüt tenni erre )

Én a magam részéről felajánlom, hogy ha ez meglesz, akkor a jövő hónaptól fokozatosan fogok készíteni minőségi oktató videókat, amelyek egy adott kérdésre adják meg a választ és segítenek főleg a kezdőknek. Ráadásul talán egyre többen kedvet kapnak egy egy adott kérdést így megválaszolni, egy rövid oktató videó formájában.

Fórum: 
pp képe

Ott van a főoldalon.

pp

0
0
csoky80 képe

csoky80 képe

aboros képe

a főmenüben található egy planet menüpont. ez egy hírcsatorna olvasó. bárki szabadon beküldheti saját weboldalának egy tetszőleges rss csatornáját (ami természetesen drupallal foglalkozó írásokat publikál) az admin levelezőlistára és felkerülhet oda.

célszerű az ilyesmiket ezen a módon közzétenni és nem egy fórumtémába hozzászólásként küldeni. küldd el hírcsatornád elérését az admin listára, így a saját webhelyedé lesz a tartalom, a drupal.hu csak átveszi tőled. te is jobban jársz.

mindazonáltal hírcsatorna elemeket ki tudunk helyezni a címlapra is, míg hozzászólásokat nem.

1
0

-
clear: both;