Node-ok Twitteren

lili_ képe

Sziasztok!

Feladat az lenne, hogy egy bizonyos típusú tartalmak pl. Hír megjelenjenek a twitter oldalon.

A Twitter drupal modullal sikerült is megjeleníteni a híreket, de a hírek szövegéből a twitter nem jelenít meg semmit, csak a Title-t és az URL-t.

Tudtok olyan Twitter megjelenítő megoldást, ahol lehet szabályozni a megjelenő szöveg hosszát?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Azt ugye tudod, hogy egy Twitter üzenetbe mindenestül 160 karakter fér bele?

0
0
Balu Ertl képe

20-at fenntartottak a jövőbeni SMS-ezhetőség kedvéért.

A Twitter egyébként tipikusan az a csatorna, ahol a felhasználók általában nem veszik jó néven az automatikusan generált gépi tartalmat, ennek első halvány jele is elég lehet a követők számának meredek zuhanásához – remélem, ti nem ezt tervezitek.

0
0
lili_ képe

vagyis elég a cím és az url?
ha így van én elfogadom, nem nagyon használtam még twittert, azt hittem a szöveges részt is érdemes megjeleníteni

0
0

mini

nevergone képe

Azt jelenítesz megy, amit szeretnél, de a teljes hossza linkestől nem lehet több 140 karakternél.

0
0
Balu Ertl képe

Technikailag igen, elég lenne csak a cikk címét egy rá mutató linkkel küldened. Ez neked kényelmes is lenne, egyrészt mert a túl hosszú címet leharaptatod a programodból és hármasponttal (… ← ez 1 karakter, nem 3 darab pont!) helyettesíted (bár nyelvtanilag ez néha furán néz ki, lásd itt D.hu-n a kommentek ki nem töltött tárgyát), másrészt pedig a link hossza miatt sem kellene aggódod, mert azt a Twitter automatikusan átfordítja a saját, különbejáratú t.co rövidítőjével. Ha ezt szeretnéd / Ügyfél ezt kéri, akkor ez egy működő megoldás lehet.

Én a felhasználói oldalról (UX) hívtam fel a figyelmed, hogy az ilyen gépileg generált (különösen, ha csak ilyen kontentet tolsz a csatornán) nem sok vonzereje van a twitterezők számára: ha páran be is követnek az elején, várhatóan hamar megszokják, hogy innen mindig csak linkhirdetés jön, megunják és kikövetnek.

De hogy építő jellegű legyek, én azt csinálnám a helyedben, hogy felvennék egy extra szövegmezőt a tartalomtípushoz, mondjuk “Twitter linkajánló szöveg” néven 120 karakteres (140 mínusz t.co link) korláttal, ahová a szerző beírhat valami vicces-aranyos-cuki-frappáns-coelhói sort, és ezt tolnám ki a linkkel együtt tvittbe. Kicsivel több meló, de hosszútávú tartalommarketing szempontjából jobban megéri.

<offtopic>U.i. Amúgy pedig tvittelj, tetszeni fog! :)</offtopic>

1
0