nem megy a drupal

fajitas képe

Sziasztok!

uw.hu- tárhelyen van regisztrációm.A kezdőoldal be van állítva index.php nak.

Valamiért nem megy a drupal.

A c:\BitNami\drupal-7.23-2\apps\drupal\htdocs\*.*

fájlok vannak feltöltve.

Help!

Üdv: fajitas

Sk8erPeter képe

Az UltraWeb komolytalan, azt sem engedi, hogy .htaccess-fájlt feltölts vele (MÉG MINDIG nem, most kipróbáltam a kedvedért), Drupalhoz, meg bármi komolyabb webalkalmazáshoz gyorsan felejtsd el ezt a tárhelyet.
Számomra már a honlapjuk is elég árulkodó, meg az "adminisztrációs felületre" (az idézőjel indokolt annak rettenet szegényessége miatt) való bejelentkezés után látott pár opció, a dokumentációk hiánya, beállíthatóság rendkívüli korlátozottsága, magán a honlapon undormány elavult kódok használata (2013-ban <font> tagekkel teleszórt oldal?? Hát gratulálok nekik... Ahogy a full táblázatos felépítéshez, full JavaScriptre épülő, de azonbelül nagyon ratyin megoldott, bedrótozott megoldásokhoz, és még sorolhatnám... Egyszerűen rossz ránézni az oldal kódjára is.) nem utal túlzottan komolyan vehető cégre. Értem én, hogy ingyenes tárhely, és az ügyfél emiatt maradjon csendben (na, pontosan ez a hátránya az ingyenes tárhelyeknek), de ezek alapján az biztos, hogy egy fillért nem szánnék arra, hogy náluk fizetős tárhelyem legyen, tartanék tőle, hogy a fizetés után ugyanezzel a szofisztikált gagyisztikával találkozom.

Javaslom tehát, hogy válts egy komolyabban vehető hosting cég tárhely-szolgáltatására. Legjobban azzal járnál, ha HAVI két bolti üveges sör áráért inkább vennél egy fizetős tárhelyet, külön saját domainnel együtt, és akkor még neked is lennének jogaid, ergo zargathatnád az ügyfélszolgálatot, ha gondod van.
Ez akkor érdekes, amikor be akarod indítani a saját oldaladat. Addig pedig tesztelj localhoston, saját fejlesztőkörnyezet felállításával. Pl. Windows-ra IIS. Linuxra pedig a szokásos LAMP(P)-környezet.

8
0