Munkát vállalok

eMeLA képe

Szabad kapacitással rendelkezem, így vállalok elsősorban Drupal alapú weboldal (új, meglévő felújítás, más rendszerből való migrálás, egyedi modul, stb.), valamint smink készítést (akár más tartalomkezelő rendszerhez is), de képes vagyok egyszerű webgrafikai munka elkészítésre is.
Referenciáim: http://web.termuves.hu

Szeretek jól, rendszerezetten és pontosan határidőre dolgozni, és szeretem az olyan megbízót aki hasonló módon gondolkodik ;)

kissb képe

Szia eMeLA!

Ha még mindig rendelkezel szabad kapacitással és vállalsz Drupal alapú weboldal készítést, én felkérnélek egy honlap elkészítésére.

Tudsz nekem árajánlatot mondani nekem az alábbiak szerint:

A honlap félkész, van hozzá egy drupal tamplete(http://www.templatemonster.com/demo/30846.html), meg van a szövegezése, meg van a domain,a képeket kéne még méretre vágni, a szöveget átmásolni és "életre kéne kelteni".

További információ esetén írj a
[email protected] címre.

Köszönöm

Üdvözlettel

Kiss Balázs

0
0
Zoltan69 képe

Szia eMeLA,

amennyiben még mindig rendelkezel szabad kapacitással, egy számomra komplikált honlap megszerkesztésével bíználak meg. A részleteket e-mailben megbeszélhetjük, vagy ha küldesz egy telefonszámot, akkor még gyorsabb. E-mail címem: [email protected]

Visszajelzésed köszönöm.

0
0