kormanyhivatalok.hu -hoz hasnló smink keres 6-os drupalhoz

machobymb képe

Sziasztok!

A kormanyhivatalok.hu-hoz legjobban hasonlító elrendezésű, felosztású, ... sminket keresnék. Tudnátok segíteni?

Előre is köszönöm!

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

szinte az összes sminknek ilyen az elrendezése. vannak oldalsávok, általában kettő, bal és jobb, közöttük meg a tartalom. van fejléc lábléc, van elsődleges és másodlagos linkek. majdnem minden smink ilyen. vagy nem értem a kérdést.

2
0

-
clear: both;

machobymb képe

Teljesen át kellene tennem a hivatalunk oldalának kinézetét arra, ami ott van.

0
0
aboros képe

továbbra se értem a kérdés. szinte bármelyik sminkből kiindulva el lehet készíteni ezt a kinézetet, méghozzá elég könnyedén szerintem, nem túlságosan sok css szabály megírásával kész is lenne.

2
0

-
clear: both;

machobymb képe

Attól függ mit ért az ember "nem túl sok css szabály" alatt. Közben leszedtem minden css-t és képi elemet. Csak a három CSS fájl cirka 162 KB. Az a baj, hogy hiába írtunk fel az impresszumban megjelölt illetékeseknek, sajnos technikai segítségnyújtást nem kaptunk, ftp hozzáférésünk sincs, hogy lássuk az eredetit. Csak új tartalmat tehetünk fel.
Nálunk meg van plusz tartalom és egyéb kiegészítések, amikkel ki kell egészíteni a fentit, de az a kívánság az osztályvezető részéről, hogy azzal a kinézettel, ami ott van. Ha ott belenyúlunk, az más hivatalt is érint, tehát össze kell mixelni a kettőt.

Mindegy, most lassan kész a kinézet, már csak a dinamikus tartalmat kell összehozni. Joomla után kicsit szokatlan a drupal még ,de ha ott tudtam fejleszteni, meg modult farigcsálni, akkor itt is menni fog szerintem. A segítségetekre pedig számítok. Előre is köszönöm!

0
0
machobymb képe

Azt a kinézetet megcsinálni, csak az eredeti oldal az nem Drupal alapú. Össze kellene gyúrnom a hivatalunk felületét azzal, ami ott van.

0
-1
pp képe

És megvan minden forrásfájl hozzá? Mert pl a menühöz kell majd a font is:

http://www.kormanyhivatal.hu/Assets/Locale/Hun/Images/sprite_menu_elemen...

1
0
machobymb képe

Az a baj, hogy csak tartalmat tudunk feltenni az eredeti oldalra, a forráshoz nem tudunk hozzáférni és a készítőről sem tudunk semmit, nem tudjuk, hogy ki készítette az eredetit.
Volt olyan ötlet, hogy cURL-el átvesszük az eredeti oldal tartalmát, de hogy lehetne azt a tartalmat összefűzni a miénkkel? Ezen kérdésnél elakadtam, és úgy döntöttem, hogy megpróbálom a mi oldalunkat arra a kinézetre alakítani.

0
0