Kép szeretnék tenn az oldalra

yanosh képe

Egyszerűen nem megy már próbálkoztam azzal hogy modult töltöttem le de igy sem ment.
Kérem segítsen vki, hogy hogyan lehet képet tenni.
Előre is köszönöm.

Illyés Edit képe

Képek feltöltéséhez az Image modulra lesz szükséged. Ez van fent? Működik? Létre tudsz vele hozni "kép" típusú tartalmakat? Ha nem, pontosan milyen hibát tapasztalsz?

0
0
bb.virgo képe

Lehet, hogy csak számomra, de nem derül ki egyértelműen, hogy a problémád az, hogy nem tudsz képet feltölteni és megjeleníteni, vagy nem tudsz olyan lehetőséget adni a felhasználóid (vagy saját magad) kezébe, hogy mint tartalomtípus, képet tudjanak feltölteni.

Ha nem tudsz képet megjeleníteni, akkor arra a megoldás az, hogy bejuttatod a fájlrendszerbe és utána bárhol (smink, oldal, írás, blokk ...stb) akár img taggel is hivatkozhatsz rá. Elérési út lehet abszolút, illetve relatív, ilyenkor a sites mappából kell kiindulni. Ez egy egyszerű, de nem túl elegáns módszer.

Ha olyan tartalomtípust szeretnél, amivel képet lehet feltölteni, akkor az image modult kell letöltened és aktiválnod, ezek után a tartalom beküldésénél lesz egy image vagy kép típusod is, ezt lehet majd használni. A beállításoknál azt is meg tudod adni, milyen felbontásokban kerüljön mentésre a feltöltött kép. az image_gallery jár ehhez a modulhoz, ezt bekapcsolva könnyen tudsz galériákat létrehozni.

0
0
uniquevisitor képe

sziasztok

tartalom beküldése/kép van és tudok is feltölteni képet. Mit kellene tenne ahhoz, hogy blogbejegyzéshez, íráshoz, oldalhoz, tehát a többi tartalmi elemhez is tudjak képet illeszteni? Az upload modul csak linkeli, nem jeleniti meg. Az emlitett tartalmi elemek beküldésénél nem jelenik meg az image modul. mit hol kellene engedélyezni? (sok képes témát dobott a kereső, de erre nem találtam megoldást)

köszi

0
0
fox mulder képe

Egy lehetséges megoldás (+ esetleg Imagecache).

0
0

Fox Mulder

Nagy Gusztáv képe

akkor kapcsold be az Image Attach modult is, majd tartalomtípusonként állítsd be, hogy hol akarod a csatolást használni.

0
0

Nagy Gusztáv