Job Search modul

kismiklos képe

Föltelepítettem a job search modult, amelynek segítségével Cv adatbázist létrehozható. A gond ott van, hogy bár a hozzáféréssel lekorlátozom, kik férhetnek hozzá a Cv-khez, kereséskor találatokat hoz a Cv-kre (csak nem engedi megnyitni az egészet) Ráadásul kis-nagybetűérzékeny a kereső ezen része (külön önéletrajz fül van), aminek semmi értelme. Kombinálva az ügyet a taxonomy acces modul használatával, már nincsenek találatai a jogusulatlanoknak, s még a case sensitivity is elmúlt ( amit végképp nem értek, miért). A megoldás egyetlen hátránya, hogy a Cv-t beküldők nem tudják szerkeszteni a Cv-jüket, bár a job modul amúgy ezt megengedné. Van valakinek esetleg ötlete, hogy tehetném a Cv-ket egyedileg hozzáférhetővé (vagy hogyan tudnám a keresés tulajonságait megváltoztatni)?

Hojtsy Gábor képe

Elvileg a db_rewrite_sql() függvénnyel kellene burkolni a node-okat érintő SQL hívásokat ahhoz, hogy a jogosultság ellenőrzést is beletegye a rendszer. Láss példákat az alaprendszerben.

0
0
kismiklos képe

Köszönöm, de sajnos a tanácsot programozói ismeretek híján nem tudom értelmezni. Aki ennek alapján tudja kezelni a problémát, annak jelentkezését, árajánlattal a [email protected] -ra várom. Az ajánlat elküldésekor kérem vegyétek figyelembe, hogy a projekt mögött sajnos nem a nemzetközi nagytőke áll.

Köszönettel:
Kis Miklós
[email protected]

0
0
kismiklos képe

A szerkesztőt tisztelettel megkérem, lássa el a témát munkaközvetítő címkével, ha már így alakult...

0
0
Hojtsy Gábor képe

Megvan.

0
0