Hirdetések a Drupal 7-ben

Anonymous képe

Sziasztok!

Azon gondolkodom, hogy hirdetéseket miként készítsek a drupal oldalra.

Ha jpg-ben teszem fel egy node-ba, akkor a betűk nagyon csúnyák lesznek, ha png-be és nem simítom, akkor recések, egyébként homályosak, ha flashben, akkor csak azok látják, akiknek telepítve van a plugin és macerás, ha vml-be, akkor szép lesz, de csak IE-sek látják, ha svg-be, akkor az IE-sek nem látják, pedig szép lenne, igaz a Firefox elképesztően lassan jeleníti meg, Chrome szereti.

Ha mint cikket csinálok meg, képpel, szöveggel és egy drupalos editorral, akkor nem minden böngésző ugyan úgy jeleníti meg és azért a szerkesztés szabadsága, design korlátozott.

Szerintetek?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Szerintem a png a jó megoldás. Nem értem, mi a gond vele. Annyira lesz homályos, amennyire azzá teszed.

2
0

Nagy Gusztáv

vacati képe

Végül a jpg-nél maradtam, gyenge tömörítéssel, így 200 kb körüli egy kép, de a szöveg is jó.
A png-ben vagy élsimítok, vagy nem.

Szóval egyelőre a jpg max tűnik jónak.

De hogy miért a kérdés egyáltalán? Mert a hirdetésben szerettem volna élő linkeket elhelyezni, amire kattintani lehet. Képként ez nem megoldható, ezért lett volna jó svg, vagy vml.

A kép mezőnek igaz adhatok egy olyan beállítást, hogy rákattintva történjen valami, de sem az a megoldás, hogy FILE, azaz egy üres böngészőben megjelenik a kép a bal felső sarokban nem jó semmire és nem is szép megoldás, sem az, hogy maga a tartalom jelenik meg.

Legalább lehetne olyan verzió is, hogy be lehetne állítani egy linket. Mintha a drupal 6-osnál volt ilyen modul, de már nem emlékszem melyik.

0
0