Folyamatok, célok ábrázolása felhasználók számára

atomjani képe

Vannak projektek, mindegyik valamilyen állapotban vannak. Valahogy ilyesmit szeretnék, jól szemléltetni a felhasználók számára:
1. előkészületek,
2. weboldal felállítása,
3. elindulás,
4. a többi feladat megvalósítása.
Ez egy projekt és azért kell, hogy tudja a felhasználó, hogy melyik projekt hol tart. Ezekhez a pontokhoz feltétel tartozik, melyek egy része mérföldkőveknek is tekinthető. De ezeket részletezni lehet külön is. De a fő folyamatokat jó lenne, ha egyszerűen, jól ábrázolva mutatná akár a weboldal tetején egy blokkban.
Keresgéltem, de a látott Gantt megoldások elég bonyolultak. Nem menedzsereknek számára akarom. Nekem még az a megoldás is jó, ha html vagy php kódot illesztek egy blokkba. A php kódot elvileg lehet a phpfilter használatával, ha jól tudom.
Nem tudom, hogy találkoztatok e már valami jó megoldással, ami talán nekem megfelelő lehet.
Nekem még ilyen is jó lenne, mint ez:
http://php.net/supported-versions.php
Csak nem kell táblázat, időt sem kell mutatnia, a csíkokon ott lenne a folyamat neve.

Drupal verzió: 
atomjani képe

Találtam a következő megoldást:
https://github.com/thegrubbsian/jquery.ganttView
Igazság szerint hol kéne elhelyeznem ezeket az állományokat. A smink könyvtárába?
Van itt néhány js fájl is. Meg tudom mondani a drupalnak, hogy ezeket gyorsítótárazza be a böngészőben? Vagy a ganttview index.html-be kódoljam ezt be? Mondjuk van itt jquery-1.4.2.js, jquery-ui-1.8.4.js is. Más verziószámmal gondolom a Drupal is használhatja.
Csak úgy mernék belekezdeni modul készítésbe, ha elég egyszerűen tudnék modult készíteni, amiben mondjuk ez a megoldás szerepel.

0
0
aboros képe

elég jónak tűnik.
https://www.drupal.org/project/views_gantt
arra kerestem, hogy drupal gantt, első találat volt.

0
0

-
clear: both;

atomjani képe

Tudom. De ahogy írtam, ez az oldal nem a menedzserek számára készül. De majdnem jobban járok, ha szövegesen írom le. Valahogy így:
előkészületek --> weboldal felállítása(folyamatban) --> elindulás --> a többi feladat megvalósítása.
Ami kész, annak a szövege zöld, vagy már nem létszik. Ami folyamatban van, az narancssárga. 1 sorba kifér. Ezt szerettem volna grafikusan megoldani, ami néhány adat megadása után legenerálódik. Ezt egy gyerek, papa is simán megérti, olyan egyszerű. Nekem meg célom, hogy közérthető formában tájékoztassam az embereket.
Úgy tűnik, hogy nekem kell ezt leprogramoznom, hogy automatizálva működjön. Csak gondoltam, hátha van ilyen egyszerű megoldás.

0
0