Felhivas fejlesztesi javaslatokra

George Por képe

Belgiumban elo, magyar szarmazasu tudas-okologiai kutato es konzultans vagyok. Drupalt hasznalok egy-ket eve mert neki van a legjobb taxonomia modulja. Csak az a baj, hogy csak nodokat lehet taxonomia kategoriakkal ellatni es valaszokat nem. Igy aztan egy blogot betehetek egy kategoriaba, de az egyes blog bejegyzeseimet nem pedig eppen az lenne a lenyeg. Azt megoldani csak fejlesztessel lehet. Mi Drupal 4.7 dolgozzunk.

Javasalatodban legy szives emlitsd meg, hogy mennyi ido alatt gondolod, hogy meg tudnad oldani ezt fejlesztesi feladatot, es persze, hogy mennyibe kerulne.

Ha erdekel a munka es vannak tovabbi kerdeseid ezen a cimen tudsz kapcsolatba lepni:

George Pór

George (kukac) Community-Intelligence (pont) com

Anonymous képe

Miért hozzászólásokban írod a blog bejegyzéseit? A Drupal nagyon szépen támogatja, hogy node-okban írd a blogot.

0
0
George Por képe

Nem hozzaszolasokrol beszelek. Ugy tunik ha minden felhasznalonknak vagy egy bloga akkor azok a blogok nodoknak szamitanak de amikor mi irunk egy uj bejegyzest akkor az technikailag egy commentnek szamit, amihez viszont nem lehet taxonomia kategoriat hozzatenni.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ez azért érdekes... Felteszel egy Drupalt. Bekapcsolod a blog modult. Akkor felhasználóknak van blogja (ezek nem node-ok), ezekbe minden bejegyzés egy új node, amihez akinek van joga az tud csatolni taxonómia kifejezéseket. Hacsak nem valamilyen egyedi blog megoldásotok van, akkor ez így működik. Egy gyakorlati alkalmazás például a http://www.bryght.com/blog, minden blog node megjelenítése, a nodeok alatt az egyes blogok látogathatóak. Így működik a Drupal beépített blog modulja.

0
0