Felhívás a foldtan.ro portál felfrissítése kapcsán

kobold11 képe

Kedves drupalosok!

A kolozsvári székhelyű Koch Antal Földtani Társaság és a GEKKO közös portáljának (www.foldtan.ro ) felfrissítését tervezzük. A teszt verzió felületén is látható (http://t6.gekko.ro/ ), hogy lelkesen igyekszünk, de sajnos csak szerény eredményeket adhatot tapasztalatlanságunk.

Ebben a helyzetben kérjük a tapasztalt drupalos fejlesztők segítségét!

Fő célkitüzéseink/elvárásaink:
1. A Drupal 4-en futó www.foldtan.ro jelenlegi tartalmának „átmentése” Drupal 7 alá.
2. Új smink készítése/beüzemelése (css, php, etc). Mi fusion alapon képzeltük el, de szivesen fogadunk egyébb javaslatokat is. A látványterv itt érhető el: http://www.foldtan.ro/honlap_verz16feb.jpg .
3. A már meglévő modulok áttelepítése, az elavultak (pl. events) korszerűbb helyetesítése. Néhány új modul telepítése és beüzemelése: a portál több nyelvűsítése, gmap/location vagy más georeferált tartalomszerkesztési lehetőség, szótár (angol-magyar-román földtani szakszavak) beüzemelése, stb.
4.A www.foldtan.ro szerkesztőinek drupalos tanácsokkal való ellátása az új verzió beindítása kapcsán.

A KAFT és a GEKKO civil alpon szerveződő és szerény anyagi háttérrel rendelkező egyesületek. A Társaságunk sajnos nem tud versenyképes fizetést biztosítani az elvégzett munka ellenébe, de egyszeri össztöndíjszerű támogatás (földtudományos hallgatók előnyben!) vagy tanácsadói jutalék kifizetésének lehetőségét igyekszik megteremteni egy közös megállapodás után.

Tisztelettel és köszönettel várjuk javaslaitokat itt a fórumon!

Dr. Márton István
(a KAFT elnökségi tagja, a www.foldtan.ro szerkesztője/adminisztrátora)

Taxonomy upgrade extras: 
Drupal verzió: