Fórumtémák osztályozása

gazsesz képe

Sziasztok!

Olvasgatva itt a friss tartalmakat, hozzászólásokat egy ötlet merült föl bennem. Többször észrevettem, hogy valaki feltesz egy kérdést, azt a szakik megválaszolják, majd jó esetben, ha jön válasz, akkor jön egy olyan, hogy ha majd lesz időm, akkor kipróbálom.

Namármost', bizonyára többetekkel előfordult már, hogy határidős munka miatt van szükségetek gyors válaszra, de ez a fórumok áttekintő nézetéből nem derül ki.

A konkrét javaslatom, hogy lehessen priorizálni a témákat, kérdéseket, mondjuk munka-és-égetően-sürgős-től a hobbi-ráér-ig.

Így talán egymást még hatékonyabban tudnánk segíteni, támogatni.

Vélemények, érvek, ellenérvek?

Fórum: 
Balogh Zoltán képe

Egy fizetős fórumon ez működik, itt szerintem nem nagyon, bár ez magánvélemény. Én úgy vagyok vele, hogyha tudok, akkor úgyis segítek, ha meg lövésem sincs, akkor skip. És marhára lényegtelen, hogy a kérdezőnek ez mennyire sürgős. Azonkívül ez a besorolás azért lesz felesleges, mert a kérdések 95%-a rövid időn belül a „munka-és-égetően-sürgős” lesz szvsz.

0
0
pp képe

Messzemenően egyetértek.

A képlet nálam így néz ki:

Égetően sürgős a válasz -> nincs időm utána nézni -> nem néztem utána -> dolgozz helyettem

Nálam kilencvenkilenc százalékban az égetően sürgős kérdésekre a választ a kérdésem jó megfogalmazása közben meg szoktam találni.

Ha ez se segít még mindig ott az irc. (ahol arról az egy százalékról kiderül, hogy vagy hülyeség vagy ott van az orrom előtt a megoldás vagy nincs rá megoldás vagyis nem fog beleférni az időmbe)

pp

0
0
alippai képe

Kit érdekel, hogy a kérdezőnek mennyire sürgős a válasz? :)
Engem biztos nem.

Ha úgy tartja kedvem és tudásom is megvan, akkor segítek. Ha nem nem. Minden másra ott a munkaközvetítő.

0
0

Lippai Ádám
young element

gazsesz képe

Van 3 "súlyos" nem....
Senki többet 4-szer? ;)

0
0

Gazsesz

szantog képe

Biztosan szeretnéd, hogy én is hozzászóljak? :D

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

gazsesz képe

Ha a válaszod igen, akkor igen, ha nem, akkor nem. :)))

0
0

Gazsesz