Egy modul kikapcs kinyír mindent

HoneyCakeMaker képe

Sziasztok!

Pár napja írtam már itt a témában, akkor arra gondoltam, hogy a frissítés során volt gubanc, de nem.

Az a helyzet, hogy elég egyetlen modulhoz hozzányúlnom, és a rendszer kikapcsol 13 másikat, és ettől kezdve semmit nem tudok visszakapcsolni. Bepipálom a modult, mentem, és nem történik semmi.

pl kikapcsoltam a commerce_discount_date modult, mentettem. Csatoltam egy képet a drupal logjáról, látszik, hogy a rendszer kikapcsolt egy rakás másik modult, időrendi sorban harmadik az, amit én akartam kikapcsolni (a képen alulról a harmadik).

Ugyanezeket a modulokat kapcsolja ki akkor is, amikor bekapcsolok egy új modult, esetemben a frissen feltett captcha volt.

Próbáltam egyszerre visszakapcsolni a modulokat és külön-külön is. A helyzet ugyanaz. Nem kapcsol vissza egyik sem.

Pikantéria még a történetben, hogy ha ugyanezt a rendszert a gépem webszerverén használom, gond nélkül működik.

Tudtok segíteni, hogy mi lehet a gond?

Drupal verzió: 
CsatolmányMéret
Kép ikon d7_moduls_turnoff.jpeg60.62 KB
junkuncz képe

Szia!

Teljes cache törlés volt már? Valamint helyedben azt figyelném meg, hogy a db-ben a system táblában ilyenkor mi történik valójában, amikor ki/be kapcsolgatod a modulokat, különös figyelemmel az érintett modulok esetében.
Másik tippem: vesd össze géped webszerverén lévő STACK-et, azzal, ahol haldoklik cucc. Gondolok itt egyes php/apache config-ra, mysql-re, valamint, hogy verziók között hol van eltérés.

Mindenképpen különös amúgy a dolog, így még sosem jártam! :)

1
0
HoneyCakeMaker képe

A cache üres, minden adatbázis mentés előtt ürítem, és hát most nem is tudom, hányszor kellett visszatennem a mentést.

Éppen most készültem leírni, hogy végül a system táblán keresztül bekapcsoltam mindent ami kellett és most jól működőnek látszik. Bár a probléma okát még mindig nem tudom és ez zavar, de annyit molyoltam vele az elmúlt napok során, hogy egy picit besokalltam, és most örülök, hogy végre jó minden. Minden esetre köszi a tippet, meg fogom nézni ezeket is, de most egy időre jegelem.

0
0