E-mailes kereslet/kínálat közvetítő project

gabor70 képe

Egy (számomra) speciális feladathoz keresek megoldást. Az egész lényege egy kereslet/kínálat, ahol a keresők rendszeresen e-mailben kapják meg a kínálatot, azaz a jelentkezőket.

Két nyelvű oldalról van szó, a magyar egy .hu domainről érhető el, a külföldi pedig egy .com-ról.

Így nézne ki a dolog bővebben:

1. A látogatók regisztrálhatnak a honlapon, így már hozzáférhetnek bizonyos tartalmakhoz.
2. Belépve 1 jelentkezési űrlapot tölthetnek ki, a magyar és a külföldi oldalon egyaránt. (Magyar honlapon: "A" űrlap = ők jelentik a kínálatot, a külföldi lapon: "B" űrlap = keresők. A két űrlap eltérő beviteli mezőkkel rendelkezik.)

2/1 Az "A" űrlap kitöltésekor lesz egy "érdeklődési terület" rész, mondjuk 5 bejelölhető kategóriával.

2/2 Az "A" űrlapban megadott adatok alapján egy pdf keletkezik a szerveren, ennek a pdf-nek már lesznek előre meghatározott szövegei, ami mellé kerül majd a bevitt adat.

2/3 A "B" űrlapban is kitölthető ugyanaz az "érdeklődési terület".

3. Az E-mailről:

A "B" tagok a bejelölt érdeklődési terület alapján fognak emaileket kapni az "A"-t kitöltőkről, kategóriánként.
Egy kategória, egy e-mailt jelent számukra. A levelek rendszeresen, meghatározott időben mennek ki, pl. minden hétfőn és szerdán 16-kor.

Az e-mailben az "A" jelentkezők lesznek felsorolva (fotó, név, stb. adatokkal + link a hozzá generélt pdf-re)

4. A magyar honlapon a keresőkről (B) tüntetünk fel adatokat, mint pl. h. hány regisztrált van belőlük, egy kategóriában hányan vannak, a külföldi honlapon pedig a magyar kínálatot (A) ugyanígy.

5. Az "A" űrlapot kitöltő elutal egy bizonyos számlára x összeget, akkor fogja megkapni a generált pdf-t, s utána ő is hozzácsapódik az emailben kiküldöttekhez.

6. A "B" menet közben módosítani tudja, hogy milyen leveleket szeretne kapni.

Még további "igények" is vannak, de a fenti az alap, először szeretnék érdeklődni, hogy egy ilyen összetettebb, automatizált rendszert meg lehet-e valósítani drupal-ban modulokkal, vagy inkább (tovább)fejleszteni kell rá valamit? Ha fejleszteni kell, hozzávetőlegesen milyen árkategóriában mozoghat egy ilyen fejlesztés?

Előre is köszönöm a segítséget.