Drupalban jártas fejlesztőt keresek

pba képe

Sziasztok,

drupal6 vagy drupal 7-ben jártas fejlesztőt keresnék kezdetben alkalmi, majd ezt követően hosszabb távú, fix munkára. A mostani alkalmi dolog távmunkában is lehetséges, később meg megbeszélés kérdése.

A mostani feladat: drupal alapú "digital asset management". Kép és videófájlokat kell tudnia a rendszernek fogadni, a háttérben adott esetben konvertálni, a jogosult felhasználónak szerkesztési, playlist szerkesztési lehetőséget biztosítani, kiegészítő meta adatok kezelése fájlonként, a végső playlistet pedig megadott XML formátumba le kell tudni generálni. Nagyon leegyszerűsítve erről lenne most szó.
Még nem dőlt el, hogy tisztán drupalban lenne célszerű a végső rendszert megvalósítani, vagy Drupal + Razuna, vagy Drupal + Kaltura verzióban esetleg.

Drupal alaprendszer, szükséges kiegészítő modulok telepítése, szerveradminisztráció, smink, stb. megvan, ezekkel nem kell foglalkozni.

Levélben, telefonon vagy akár személyesen bővebb infót is tudok adni, adatlapon keresztül küldj elérhetőséget és kereslek.

Köszönöm,
Péter