Drupal tanácsadó munka

Luigi.hu képe

Korábban kerestem már itt, de az akkor leírt családi "dolgok" miatt csak most jutottam el oda, hogy érdemben tudjak ezzel a témával foglalkozni. (Remélhetőleg) minden érintettnek írtam arról, hogy annak a keresésnek mi lett az eredménye: a beküldött ajánlatok alapján az látszik, hogy az eredetileg elgondolt formában az nem tud működni, mert úgy már nem éri meg a fejlesztés.

Emiatt szétbontottam a feladatokat Drupal szakértő és site builder témákra. A Drupal szakértő abban segít, hogy ha felmerül egy speciális ügyfél igény, akkor arra megoldást ad, a site builder pedig elvégzi a napi rutinmunkát (ez utóbbi személyére találtam megoldást).

Tehát az előzmények rövid bemutatása után a lényeg:
Drupal tanácsadót keresek, aki nem csak tanácsokat ad, hanem adott projektek esetén elkészíti a jól működő megoldást is.
Időben ez nem lenne sok, tehát nem állandó elfoglaltságról van szó, hanem csak akkor lesz erre szükség, amikor felmerül egy speciális ügyfél igény/feladat, ami szerintem csak havi néhány alkalom lehet, így azt könnyedén be lehet illeszteni a napi dolgok mellé.

Nagyon hasonló egyébként ez ahhoz, amikor itt a fórumon adsz tanácsot, nem lesznek annyira bonyolultak a feladatok, biztosan a kisujjadból kirázod, :-) ám most a működő megoldás felépítése is a cél, és ezért kapsz anyagi jutalmat is. :-)

Amit kérek:
- jól működő megoldást a feladatra,
- kész megoldást a tárhelyemen egy teszt domain alatt beüzemelve (frissen telepített Drupal lesz a szerveren),
- olyan részletes dokumentációt, ami minden beállítást tartalmaz, és az alapján a site builder el tudja végezni a feladatot (ennek van már egy működő formája, amit fel lehet használni),
- a megoldás viszonylag hamar elkészül,
- garanciát vállalsz az esetleges hibák kijavítására.

Kérlek, írd meg:
- kb. mennyi időt tudsz rászánni erre a feladatra, pl. hetente/havonta x óra,
- milyen áron dolgozol,
- tudsz-e számlát adni,
- van-e webáruház fejlesztési tapasztalatod (ideális esetben Prestashop - sorry :-) ),
- és persze mióta foglalkozol Drupallal, milyen komplexebb feladatokat oldottál meg eddig, referenciák, mik az erősségeid (pl. og, übercart, multisite, stb.), bármi, amivel meg tudsz győzni másokat? :-)

Aki csak most ismerkedik a Drupallal, és nincs nagyon komoly tudása ebben, vagyis nem tud gyorsan és hatékonyan bonyolultabb Drupal feladatokat megoldani, az kérem, ne írjon, mert ha gyorsan kell egy megoldás, akkor nem lesz időd arra, hogy a szükséges tudást akkor szedd össze.

Mivel lehetnek olyan időszakok, amikor más munkáid miatt nem jutna időd ezzel foglalkozni, vagy esetleg olyan feladat lesz, amiben nincs még sok tapasztalatod, ezért nem tudnál akkor nekem segíteni, emiatt szerintem több tanácsadóval lenne célszerű együttműködni.

Emiatt több ajánlatot fogok összegyűjteni, így ez a keresés eltarthat egy ideg, de a választás után mindenkinek emailt fogok küldeni, ezért inkább ne ezen a fórumon beszéljük meg a részleteket, hanem a kapcsolatfelvételi űrlapon küldj nekem üzenetet.
Az elküldött adataidat bizalmasan kezelem és nem osztom meg másokkal.

Előre is köszönöm.