Blog tartalomtipus - formázási hiba

AmazonIT képe

Sziasztok!
Már egy ideje próbálom megtalálni a megoldást, de csak nem akar összejönni. Szóval inkább kérdezek. :)
Alapvetően blogolásra használom az oldalamat, de a formázás ennél a tartalom tipusnál nem működik. Előnézetnél ugyan jól jelenik meg minden, de a mentés után, minden formázás eltűnik. Próbáltam a views-ban kutakodni, de szerintem nem ott van a bibi. Ami érdekes, hogy ha sima cikket viszek fel, akkor ott tökéletesen működik minden. Sőt a kommenteknél is. Csak ennél az egy fránya tartalom tipusnál nem. Valakinek esetleg valami ötlete van, hogy mit nézek be?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
wouhn képe

A beviteli forma (az alatt a szövegmező alatt lehet megnézni, ahová a blogbejegyzésed tartalmi részét írod) ugyanaz ennél a tartalomtípusnál, mint a többinél?

0
0
AmazonIT képe

Ha a szövegformátumra gondolsz, akkor igen. Igyekeztem a cikk tartalom tipust és a blog tartalomtipust is ugyanazon mezőkből felépiteni. A szövegformátum pedig alapértelmezetten Filtered HTML. Nem látok különbséget...:S

0
0
Geva képe

a views hogy került képbe :-) illetve a blogba?
linket kaphatnánk?
...a tartalomtípus mezőinek megjelenítését nézd még meg,
admin/structure/types/manage/blog/display
elképzelhető, hogy a blogbejegyzés body-ja, és hozzászólásai egyszerű szövegre van beállítva az alapértelmezett helyett.

0
0
AmazonIT képe

Köszönöm a segitséget! Valamiért elkezdtem piszkálgatni a tartalomtipusok mezőit, és 'valamit' beállithattam, mert most működik.
Szerintem az volt a baj, hogy be volt pipálva az ALAPÉRTELMEZÉS SZERINTI MEGJELENÍTÉSI BEÁLLÍTÁSOK-ban a Teljes tartalom. Kiszedtem a pipát...
Még egyszer köszönöm! :)

0
0