észrevételek a Beküldési irányelvekhez

Pasqualle képe

2. pontban: "jobb oldalon láthatsz két keresőt is"

ez mar jo ideje nem igaz. kellene valami kiegeszito vagy modositani kellene a szoveget

7. pontban: "Ha a témádra nem érkezik egyből válasz az azért van mert vagy nem tudnak, vagy nem akarnak neked segíteni."

a nem akarnak segiteni reszt nem igazan ertem..

Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Saját esetem: épp most van egy téma (direkt nem linkelem), ahol a beküldő 8-10 hozzászólás után se érti meg, hogy forráskódot szeretnén látni. Na ez az a pont, ahol én nem akarok már válaszolni a témára.

0
0

Nagy Gusztáv

aboros képe

a 2. pont egész egyszerűen nem igaz. :)

a 7. pont pedig (ha igaz is) otromba. inkább türelemre buzdítanám, minthogy ilyet közöljek vele a komplett közösség nevében, hogy "nem akar" válaszolni. mindenre akarok válaszolni, legfeljebb van olyan amire nem tudok. (mert rossz a kérdés vagy túl sok energiámba kerülne a válasz, tökmindegy, az eredmény ugyan az: nem tudok válaszolni)

0
0

-
clear: both;

Pasqualle képe

a "soha" szot kivennem a 7es pontbol. Mert a lista cime iranyelvek, nem szabalyok..

es valahogy beleirnam azt is, hogy ha ezeket iranyelveket nem tartja be valaki akkor nagyon valoszinu, hogy nem kap erdemleges valaszt a kerdesere, vagy csak sokkal kesobb, vagy az iranyelvek betartasara fogjuk kerni az elso hozzaszolasban.. na ezt nagyon megfogalmaztam..

0
0
Pasqualle képe

miert lett kiveve az "uj kerdes uj tema" a bekuldesi iranyelvekbol?

es az 1. 2. 3. pontokat egy pontba irnam, mivel mindharom ugyanazt (keresot) taglalja..

0
0
pp képe

Mivel akik már ott járnak azok azért vannak ott mert új kérdést szeretnének indítani. Ha ide írnánk akkor csak rosszul járnánk. Egyrészt hülyének néznék azokat akik direkt ezért jönnek ide. Másrészt ebben az esetben az 'új kérdés új téma' azt sugallaná, hogy csak a teljesen új témának indítson új témát, ha egy kicsit is tudja máshova kapcsolni akkor azt oda mint hozzászólás tegye meg. Épp ez utóbbit szeretnénk elkerülni.

Nézd meg kérlek a regisztrációs űrlapot. A sok szöveg oda került át. Elég hülye helyen volt ez eddig is és hasznavehetetlen volt, hisz a frissen regisztrálók pont nem olvasták akik meg gyakran fórumoztak azok tekerhették lefele az oldalt. Reményeim szerint ez a rövid és gyors checklist segíti majd a használatot. (én is mindig elolvasom.)

A három pontot pedig azért vettem külön, mert nem elég az, hogy ha valaki használta a keresőt azt írja is le és a találatok urljét tegye a szövegbe. Ha egybe lenne, akkor csak az elejét futná át és úgy érezni semmi dolga nincsen ezzel, hisz ő használta a keresőt. Mivel ezt nem írná le és ha a kérdése triviálisnak tűnne elsőre csak 'használd a keresőt' válaszokat kapna ami frusztrálná és lehet elkezdene személyeskedni, vagy már az eredeti hozzászólók is elkezdik ezt.

Ami igaz, az igaz a kettest és hármas egybe veszem.

pp

0
0
sgabe képe

Ezt és a beküldési irányelvek elolvasására, értelmezésére és betartására vonatkozó felhívást ki kéne tenni egy blokkba a lap legtetejére nagy vastag vörös kerettel kiemelve...

akár villoghatna is folyamatosan :D

0
0