Átállás

hilycou képe

Jelenleg a Drupal 6.2 verziót használom a legnagyobb megelégedettségemre a http://hazateresradio.hu oldalon. Ma délután megismerkedtem, vagyis kipróbáltam egy tesztoldalon a 7.0 verziót és nagyon tetszik. Szeretném a 6.2 verziómat lecserélni de adatvesztés nélkül, mivel a működő oldalamon már elég sok minden van.
Az átállás mikéntjére lennék kiváncsi. Minél kissebb zökkenővel.
Köszönöm!

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

Első körben meg kellene nézni az UPGRADE.TXT-t a 7-es gyökerében. Ha van hozzá kérdés, akkor pedig visszajönni a konkrét kérdéssel/problémával.

0
0

Nagy Gusztáv

hilycou képe

Nektek már sokat mond, sőt mindent, egy ilyen fájl. Nekem semmit. Sajnálom Láma vagyok. Nem elég, hogy nem tudok angolul még kezdő is. Ettől függetlenül csak kinézeti károkkal megúsztam az átállást. Hála istennek adatot, fontos dolgot nem vesztettem csak a kinézet tört össze. De sebaj azt megoldom. Közben már a modulokkal kínlódom. Ezt a hiba üzenetet kapom ha a Media: You Tube modult akarom bekapcsolni.
Notice: Undefined index: custom settings field_view_mode_settings() függvényben (/var/www/users/sksgpc/wwwroot/hazateresradio.hu/modules/field/field.module 631 sor).

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

hilycou képe

A multkor nem kaptam segítséget így egy kis killódás után vissza kellett állni a 6.2-re.
Most ismét neki mennék a dolognak. Szeretném a 6.2 oldalam 7-re frissíteni. kérek segítséget, hogy lépésről lépésre hogyan.
Köszönöm

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

gazsesz képe

Pedig az upgrade.txt nem highschool english, tényleg minimális angol tudással megérthető. De már az is nagy haladás, ha pl google-lel lefordíttatod.

Amire emlékszem:
Átállni a legfrissebb drupal 6-ra, ami most 6.20. Minden modult kikapcsolni, törölni. Felmásolni a 7-est, majd a 7-eshez tartozó modulokat, majd visszakapcsolgatod és helyrehozod a sminekedet.

1. Mielőtt belevágsz, érdemes leellenőrizni, hogy minden használt modulnak meg van a 7.x verziója.
2. A helyedben maradnék még a 6-oson és minél jobban megismerném, mert szerintem még legalább 2 évig használható és támogatott lesz.

0
0

Gazsesz

hilycou képe

Köszönöm ez most érthető volt még nekem is.
A modul kikapcsolgatást még nem csináltam és valszeg az csinált kavart.
Még egy amit evvel kapcsolatban tapasztaltam.
a default.setting.php és setting.php fájlokat sem törölni sem módosítani nem tudom, de csak ezt a két fájlt.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

gazsesz képe

Át kell állítani az attributumokat 777-re.

0
0

Gazsesz