Rules IF/ELSE típusú elágazás

Anonymous képe

Lehet a Rules-ban if/else típusú elágazást csinálni? Úgy tűnik nem, de lehet, hogy csak nem tudok valamit.

Arra gondolok, hogy a Feltételek részben megadok valamit, ha az teljesül, akkor fusson végig a Műveletek rész, de ha nem teljesül, akkor a Műveletek résznek csak egy része, vagy más műveletek, tehát a műveleteket lehessen elágaztatni a feltételtől függően. De a Műveletek részen nem látok lehetőséget erre, úgy látom azok mindenképpen végrehajtódnak, vagy semmiképpen nem hajtódnak végre.

Szeretném elkerülni az ismétlődést, tehát, hogy bizonyos műveleteket külön Rules-ba tegyek, amik már szerepelnek egy másikban, ami pedig egy if/else megoldással egyben is mehetne.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
bcsaba képe

Drufan képe

Kösz, igen, ezt megtaláltam én is, de szerettem volna az alap Rules-szal megoldani, ráadásul ez Béta és 7 éve le se köpték. Igaz ott a .dev, friss, talán.

0
0
Balu Ertl képe

Azért mert valami nem Stable, még nem rossz. Bétát, ne adj' ég Alfát és Devet is lehet használni éles környezetben, persze kellő körültekintéssel.

Sok oka lehet annak, hogy egy modul karbantartója miért nem hajt a zöld Stable állapot elérésére, nem tudhatjuk... A lényeg, hogy van valamilyen verzió, ha működik, örülünk, használjuk.

0
0