Új komment + moderáció

pante képe

Üdv!

Nem lehetne kitalálni valami hatékony spamvédelmet?
Mert elég zavaró, hogy egy új komment beküldésénél, egyszer kattintok az előnézetre, majd az elküldésre, majd a captcha beírása után (mert az első elküldésnél nem jelent meg) még egyszer az elküldésre.
Illetve ilyet nem tapasztaltam még eddig, de 1-2 napja a captcha beírása után hiába küldtem el a kommentemet, nem jelent meg, hanem moderációs listára került (fogalmam sincs milyen okból, eddig nem volt ilyen) és azóta sem látom kikerülve...
Új topikot bezzeg egy gombnyomásra lehet létrehozni. Ebben mi a logika?

Fórum: 
makgab képe

Én is tapasztaltam. Elég zavaró.

0
0
szt képe

Igen, ez nekem sem jön be... Szerintem a kiváló Honeypot kellene ide, és ennyi.

0
0
Geva képe

forum hozzászólás hol eltűnik beküldéskor, majd egy újabb hozzászólásnál megjelenik -> ezt nem nevezném moderálásnak! ...nagyon zavaró :-(

0
0
nevergone képe

A hozzászólást a Mollom rejtette el automatikusan. Nem tudom, hogy miért, megpróbálunk valamit kezdeni ezzel a működéssel.
A hozzászóló megkeresett, hogy tegyem közzé a hozzászólását, így lett utólag publikus.

0
0
lonalore képe

Hello! Ma írtam egy kommentet az egyik témához, amit szépen meg is jelenített, utána rámentem a szerkesztésre, mert volt benne egy elírás, majd miután mentettem, a komment eltűnt, és azt írta jóváhagyás szükséges. Ez most mi? :D Simán kirakhatok bármit az oldalra, de ha szerkesztem azt már jóvá kell hagyni adminnak? :D Ha valaki admin olvassa, akkor kérném jóváhagyni a kommentem! Köszönöm! :)

0
0
nevergone képe