Játék gyűjtőoldal létrehozása, modul kérdés

sanyika képe

Üdv. Drupal Guruk!

A fiam szeretne létrehozni egy oldalt, ahol ingyenes játékokat (főleg Linuxon működőket) kategóriákba gyűjtene. Vannak főkategóriák arra kattintva bejön egy lista, ami lapozható és oldalanként tartalmaz néhány elemet. Az elemekhez csatolhatók (beágyazható) kép esetleg Flash videó.

A problémám az hogy nem tudom, van-e erre a célra kihegyezett modul, amint egyszerűen tud használni gyermek is, megfelelő kontroll alatt.

Köszönöm az esetleges válaszokat.

Drupal verzió: 
Fórum: 
Nagy Gusztáv képe

De azért egy ilyen hozzászólás formájában nem nagyon lehet receptet adni. El kellene dönteni, hogy belefekteted-e azt az időt, amíg az alapokat megtanulod, és magad összehozod (összességében legalább 20-50 órára tippelem ezt a tanulóidőt, de az előismeretektől is erősen függ), vagy megcsináltatod mással egy megállapodott árért.

Ha a tanulás mellett döntesz, akkor ajánlom a kézikönyvet, majd a Taxonómia és Upload alapmodulokat. (Persze még kellhet egyéb is.)

0
0

Nagy Gusztáv

sanyika képe

Köszönöm Gusztáv,

Én is ajánlanék neked egy nagyszerű jegyzetet:
- ja Bocs ezt éppen Te írtad :-). Egyébként nagyszerű jegyzet, gratulálok hozzá (és a többihez is) és köszi érte!

Az igazság az, hogy erőforrás hiányában ($ és ismerkedés szempontjából), szeretnék megbirkózni a feladattal Én. Tudom, hogy alapjáraton is alkalmas egy ilyen oldal kezelésére.
Igazából egy olyan modult keresnék, ami le tud vezérelni egy ilyen 'katalógust'.

valami ilyesmire gondolok, csak nem igazán tudom melyik modul ez:
http://www.getdeb.net/browse.php
http://www.getdeb.net/category.php?id=1

0
0
nevergone képe

Konkrétan ilyen modul nincs, és ha ismered a kézikönyvet, illetve Gusztáv jegyzetét, akkor megnézted a hozzászólása utolsó bekezdését is?

0
0
Nagy Gusztáv képe

a CCK és Views is.

0
0

Nagy Gusztáv

sanyika képe

Uraim, nagyon köszön a segítséget. Nem is igaz, hogy a Dupal szakik mogorva mormoták :-).

Igen, végre a rejtelmes utolsó bekezdés is kigömbölyödött. Gusztáv ha jól emlékszem erről a jegyzeteben írtál is. Ahogy elnéztem a 14. DUG videót, azzal is meglehetne csinálni, de első nézetre harakiri volna bokára.

0
0